ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 και όραμά της είναι η συνεχής ανάπτυξη ώστε να γίνει ο κύριος προμηθευτής υδραυλικών συστημάτων και μηχανημάτων καθαρισμού.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Αριστοτέλη Ευείδη και τον Αθανάσιο Ρηγανιά στα τέλη του 1989 με την επωνυμία «Hydroflex – Ευείδης – Ρηγανιάς Ο.Ε.». Με όπλα μας την εμπειρία, τη δημιουργικότητα, την ευελιξία, την καινοτομία και την τεχνογνωσία και παραμένοντας πάντα πιστοί στη διατήρηση της κορυφαίας ποιότητας των προϊόντων μας, αναπτύξαμε μακροπρόθεσμες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού.

Η αρχή γίνεται το 1991 με τον οίκο Alfagomma HydraulicSpa, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές υδραυλικών σωλήνων υψηλής πιέσεως. Ακολουθεί η συνεργασία με τον οίκο FlextuboSpa, μεγάλο και πιστοποιημένο κατασκευαστή ακροσωληνίων (ρακόρ). Την επόμενη χρονιά ο οίκος CastSpa, ένας εκ των σημαντικότερων και πιστοποιημένων κατασκευαστών σφυρήλατων ρακόρ σύνδεσης υδραυλικών συστημάτων πιέσεως, εκτιμώντας την ανοδική πορεία και το ευρύ φάσμα διάθεσης της Hydroflex, συνάπτει μια ακόμη επιτυχημένη και στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν η καθιέρωση της Hydroflex στην αγορά ως κύριου προμηθευτή πιστοποιημένων προϊόντων.

Την ίδια περίοδο ο οίκος SirioSrl, ο οποίος δραστηριοποιείται στην κατασκευή μηχανημάτων καθαρισμού, βρήκε στην Hydroflex τον ιδανικό συνεργάτη για τη διάθεση και επισκευή (aftersalesservice) των μηχανημάτων του στην ελληνική αγορά. 

Η ανοδική πορεία συνεχίζεται, και μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού όπως οι Dunlop, AnnoviReverberiSpa, UdorSpa,ElseaSrl, FasterSpa, OleodinamicaMarchesiniSrl, GemelsSrl, Techmaflex, FlexbimecInternationalSrl, ChimigalGoldenSrl, ZecSpa κ.α., βλέποντας το εξελιγμένο δίκτυο διάθεσης που έχει αναπτύξει η εταιρεία, επιλέγουν την άμεση συνεργασία μαζί της.

Επίσης, η συνεχιζόμενη στελέχωση της εταιρίας με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, η αλλαγή εγκαταστάσεων το 2004, καθώς και η άψογη οργάνωση των αποθηκευτικών χώρων της, είναι οι βασικοί παράγοντες πάνω στους οποίους στηρίχτηκε η οργάνωση ενός τεράστιου εμπορικού δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

Το Σεπτέμβριο του 2005 η εταιρεία λαμβάνει τη σημερινή της μορφή, καθώς μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρεία (Α.Ε.), παίρνοντας το διακριτικό τίτλο «Hydroflex Ελλάς ΑΕ» και προσδοκώντας σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η ανατολή του 2006 βρίσκει την Hydroflex να ξεκινά αποκλειστική συνεργασία με την PortotecnicaI PCleaningSpa, συμφωνία η οποία δίνει στην Hydroflex την ευκαιρία να παρουσιάσει μια νέα δύναμη στα συστήματα καθαρισμού.

Η συμμετοχή της σε κλαδικές εκθέσεις, η ενημέρωση και διαφήμιση μέσω του Τύπου και η διεισδυτικότητα στην αγορά με ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές, της άνοιξαν τα τελευταία χρόνια καινούργιους δρόμους στις αγορές των Βαλκανίων, της Κύπρου και της Μέσης Ανατολής.

Το όραμά μας είναι να γίνουμε ο κυριότερος προμηθευτής υδραυλικών συστημάτων και μηχανημάτων καθαρισμού στην ευρύτερη αγορά.

Η ανοδική πορεία της Hydroflex είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης των πελατών της. Η δραστηριοποίησή της στα μηχανήματα καθαρισμού έγινε υπό το πρίσμα της παροχής λειτουργικών και αξιόπιστων μηχανημάτων με χαμηλό κόστος συντήρησης. Οι άνθρωποι της εταιρείας είναι σταθερά προσηλωμένοι στην παροχή υπεύθυνων υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας.

Πάγιοι στόχοι της εταιρείας είναι:

 • Να αναπτύσσεται και να αυξάνει την ποικιλία των υλικών που εισάγει
 • Να διαθέτει υλικά και να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
 • Να βελτιώνεται συνεχώς και να διατηρεί ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες

Τεχνογνωσία, ποιότητα και οικονομία είναι οι αξίες που η Hydroflex εφαρμόζει και που σε συνδυασμό με το ευρύ δίκτυο διανομής, οδηγούν σε ανάπτυξη και προσφέρουν μοναδικές λύσεις στις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις.

Η γκάμα των προϊόντων της εταιρίας περιλαμβάνει:

 • Σωλήνες υψηλής πιέσεως
 • Ρακόρ πρεσαριστά
 • Ρακόρ σφυρήλατα
 • Ρακόρ φρενών αυτόματα, ορειχάλκινα, χαμηλής πιέσεως
 • Σιδηροσωλήνες, στηρίγματα
 • Βάνες υψηλής πιέσεως, Ταχυσύνδεσμοι
 • Εξαρτήματα αέρος ρακόρ, πιστόλια, μανόμετρα, σπιράλ, FRL
 • Συστήματα λίπανσης (γρασαδόρους, βαλβολινιέρες, λαδιέρες)
 • Ανταλλακτικά πλυστικών μηχανημάτων
 • Μηχανήματα καθαρισμού (πλυστικά μηχανήματα, σκούπες)
 • Πρέσες σωλήνων υψηλής πιέσεως
 • Βενζινοκίνητα πλυστικά
 • Χημικά καθαρισμού
Scroll to Top